2021-03-11
在牛年係「行運漢堡Lucky Smash」買漢堡食,今年行運有我份😝! 店舖面積不算大,做外賣啱啱好,全力集中做漢堡,薯條和熱狗,款式勝在貴精不貴多。 抬頭望餐牌有套餐三款揀,每個餐都包括漢堡包,薯條及汽水,漢堡包分別有雙層芝士牛肉,芝士牛肉及牛肉三款可揀。另外,單買漢堡都可以,如果買任何漢堡或餐再加($10)就有大大個熱狗,如果單買($18), 識計數嘅你一定識揀😏。 用上紅色紙包著食物,一見就感覺「 喜氣洋洋」開心氣氛🥳🥳🥳。 我食了雙層芝士牛肉漢堡一口咬落,鬆軟麵包, 牛味濃,芝士融化醬汁多,蕃茄生菜,感覺澎湃,味道極豐富👍! 薯條係薯仔連皮切條炸成, 炸好後即熱辣辣包裝, 提提大家最好揭開少少包裝散熱, 避免有蒸氣弄濕薯條,回家食落更脆口,味道少鹽更健康。