2019-09-18 68 瀏覽
香港人對飲食好有要求,好嘅就讚,衰嘅就彈。平時約朋友去行街、睇戲、食飯,唔喺打冷就西餐,唔係韓燒就泰國菜,都食到有d悶。有次經過間壽司店,諗起好耐冇食過壽司、刺身,就約朋友去試下。入到去地方尚算寬敞,清潔,餐桌闊,唔會貼近隔離位,另有卡位,可以坐六人。員工態度温文、有禮、細心、善待顧客,抵讚👍我地叫咗碟鐵板美國牛小排,職員上枱時已經聞到陣好香嘅燒烤味。咬落去好香口,而且肉質幾鲜嫩,味道適中,都好適合鍾意食濃味嘅人🤤。好鍾意食蜆,見到佢有清洒煮蜆,就叫左來食,味道好清香,带出蜆嘅鲜味,充滿酒香嘅湯底加上鮮甜嘅蜆汁令到個湯更鮮更好飲。終於可以過下想食壽司嘅隱啦,樣樣都有啲,但我最鍾意都係帶子,超鮮甜,啖啖肉一啲都唔吝嗇。壽司飯嘅酸度啱啱好👍煎廣島蠔,粉吾會太厚,煎到好脆,好新鮮,一d都吾鯹。下次想試下壽喜燒,隔離枱食到好香😂
香港人對飲食好有要求,好嘅就讚,衰嘅就彈。平時約朋友去行街、睇戲、食飯,唔喺打冷就西餐,唔係韓燒就泰國菜,都食到有d悶。有次經過間壽司店,諗起好耐冇食過壽司刺身,就約朋友去試下。

員工態度温文、有禮、細心、善待顧客,抵讚👍

煎廣島蠔,粉吾會太厚,煎到好脆,好新鮮,一d都吾鯹。

下次想試下壽喜燒,隔離枱食到好香😂