2023-05-15
🐮牛大人🐮永遠食唔厭,一想食台式火鍋就會黎食,有多款套餐選擇,價格豐儉由人,食材大部份台灣直送,滿滿台灣風味,湯底有10款台式口味,超過120款食材和飲品全部任點任食,每次都大大滿足✨澳洲極上和牛吃到飽 $ 328🥘▪️牛大人紅燒牛骨鍋湯底用優質牛腿骨先燒後燉而成,湯底超級濃郁香濃👍🏻材料有牛骨,牛肋骨,洋蔥,紅棗,八角,肉桂枝,香葉和陳皮,咁多材料,難怪湯底咁香濃,配襯任何火鍋材料都一樣咁好味🐂免費贈送澳洲M9和牛牛丸牛味好濃有咬口,非常彈牙,超正🌟必食推介以下嘅食物我起碼點左兩三次,有啲係好有台灣風味既,真係必食推介▪️澳洲和牛M5牛肩卷▪️安格斯牛小排▪️手切封門柳▪️牛胸爽▪️新鮮沙白▪️鮮甜海蝦▪️牛媽秘製滷大腸▪️澎湖花枝槳▪️真味牛肉槳▪️鬼馬老油條▪️自助區✨多款飲品任君選擇(當然最多人飲係冷泡茶)桂花烏龍 / 洛神花茶 / 白桃烏龍✨大量丸類,菇類,蔬菜類都用盒一個個放好,乾淨企理,食幾多拎幾多,非常方便✨仲有台灣王子麵,烏冬,新竹米粉,雞絲麵,仲食到都好厲害✨醬料區基本上你想食到嘅所有醬料,芫荽,蔥,辣椒,蒜蓉,炸蒜………應有盡有,而且非常乾淨▪️Movenpick or Haagen -
✨澳洲極上和牛吃到飽 $ 328
🥘▪️牛大人紅燒牛骨鍋
🐂免費贈送澳洲M9和牛牛丸
牛味好濃有咬口,非常彈牙,超正
🌟必食推介
▪️澎湖花枝槳
▪️真味牛肉槳
▪️鬼馬老油條
▪️自助區
✨多款飲品任君選擇(當然最多人飲係冷泡茶)
桂花烏龍 / 洛神花茶 / 白桃烏龍
✨仲有台灣王子麵,烏冬,新竹米粉,雞絲麵,仲食到都好厲害
▪️Movenpick or Haagen - Dazs
每位到最尾仲赠送一杯雪糕,為飽飽既一餐畫上完美句號
🍹我地仲order 咗酸梅汁和芭樂鹽小麥啤酒,味道正宗,滿滿台灣風味