2017-10-27 173 瀏覽
好牛的朋友有福了,因為饕牛已經喺旺角開咗喇!!火鍋食牛,唔再係選擇美國、澳洲或本地肥牛,而係俾你選擇要牛的那部份。仲有,餐廳教埋你每一位置的涮牛時間,未食,單睇餐紙,已經流晒口水喇。食火鍋,醬料區都好重要,呢度,真係好有。原味牛坑腩湯鍋,剛坐下,店員就介紹我們呢度牛坑腩湯底,由於每日限量三份,冇睇錯,係三份,所以早到早享受。因為限量,所以冇寫在餐紙上,而每鍋是188。坑腩的份量也不少,一鍋都有十舊以上,仲要舊舊有份量,呢啲享受,真係唔係人人可擁有的。脖仁、匙仁,為咗最快可體驗呢次牛專之旅,我們就選了較高級的脖仁和中下的匙仁,好讓我們這些扮專家扮吓嘢。匙仁入口已經很吸引,可是相對脖仁果啲牛味,真係有啲天堂和人間之別。所以,有時錢真係唔慳得的。牛筋丸,強烈推介必食之選,一口咬下,就諗起星爺用牛丸打乒乓球果一幕。
好牛的朋友有福了,因為饕牛已經喺旺角開咗喇!!

火鍋,醬料區都好重要,呢度,真係好有

2017-10-10