餐廳: 牛角次男坊 (荃灣廣場)
資訊:

2018-11-21 188 瀏覽
星期日六點去排 表示都排左一個鐘😭無法啦新💩坑😂本先都無抱太大期望既,但食完又覺得真係唔錯既😋牛角次男坊丼($88)16cm 500g 既堆山牛啊 見到好治癒🤤🤤簡左次男坊特製燒肉醬汁(姐係微微辛辣,放心食左唔太覺辣)。牛肉真係好多,保守估計起碼有十件😵牛肉味香濃有肉汁,烤得香口剛剛好,送飯一流😂中間夾住一咋芽菜,消消滯吧😗底層既飯其實唔算好多,但汁就好多🤣🤣略嫌醬汁太多令飯會更鹹,不過個汁係好食,辛香惹味。仲有牛丼係有幾塊大紫菜架,包肉食正啊!旁邊隻溏沁蛋就係加$12的,也不錯!好味指數:8/10-豚肉丼($78)賣相都相當吸引😍😍中間仲有隻窩蛋架,撈飯又另一種風味,豚肉份量都唔少,不過就唔係半肥瘦,入口肉質唔夠鬆化,嫌佢鞋口左啲,不過味道都可以,食落好有炭香味,但相比牛丼就失色左啲🙈好味指數:7/10

牛角次男坊丼($88)

好味指數:8/10
豚肉丼($78)

好味指數:7/10