2022-06-29
好耐都無黎megabox啦, 食肆都好似無乜點變, 都係得哩間爆丼屋最吸引🤣今日難得黎到, 一於食豪啲!1. 三重大極上丼 $398海膽! 拖羅! 蟹肉! 爆爆爆! 睇到已經好震撼, 三樣嘢都係我最愛😍食哩個丼可以話係一次過滿足三個願望! 份量如店名, 爆足料! 雖然價錢比其他丼貴但我覺得性價比好高, 八大片入日即溶嘅拖羅, 新鮮嘅海膽同勁多蟹肉, 每樣都好新鮮! 海膽清甜, 蟹肉無雪藏味, 拖羅脂肪勁靚, 真心高質👍🏻👍🏻👍🏻1. 三色海膽盛丼 $358另一個我就叫左三色海膽丼, 相信大家去過日本築地應該都有食過. 咁耐無得去旅行, 唯有喺香港食住先, 點知好有驚喜咼! 先講賣相已經同日本無乜分別, 海膽份量十足, 應該有成板喺度! 味道方面都好高質, 完全無苦澀味, 而且超甜! 當超市嗰啲唔太新鮮嘅海膽都賣緊4,5百蚊一板, 358就食到咁正嘅海膽, 無得輸👍🏻👍🏻👍🏻私心評分食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️性價比⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1. 三重大極上丼 $398
1. 三色海膽盛丼 $358