2021-09-23 24 瀏覽
去開Megabox買嘢,順便喺度食晚飯。今次試爆丼屋。他們的吸引之處是鍾意獨沽一味去揀某一款魚生又得,鍾意乜都試吓可以選擇他們好幾款的雜錦盛丼。最後我們選擇了北海道盛丼,因為咩都想試吓。再加一個極上拖羅盛丼,因為特別想食拖羅。食物到達後,看見實物和menu中的是一樣,尤其個北海道盛丼。所有海鮮都新鮮,冇得彈。初初落單時覺得價錢比預期貴,但交到咁高質素的貨,突然覺得值回票價!極上拖羅到達時,第一感覺是比相片細碗,但細心看,menu放得平些,面前的碗比較細,所以推高和窄了,但份量是一樣的。當時好急不及待開餐,沒有細心數有幾多塊,睇返相應該最少有8塊。真是一分錢一分貨,很肥美,沒有筋,好滿意!食埋個丼飯,仲加埋隨丼附送的麵豉湯,比預期更飽! 食物質素我比滿分!環境方面只是枱比較窄。是手機落單,食物都好快就到。經過可以試吓,誠意推介!
去開Megabox買嘢,順便喺度食晚飯。今次試爆丼屋。

北海道盛丼

極上拖羅盛丼

2021-09-12
5 分鐘 (堂食)
北海道盛丼
極上拖羅盛丼