2017-04-17
好耐冇燒過野食,一於係夏天之前燒一次先,有朋友揸車就去邊燒都咁方便😆,就帶佢去見識下😎,燒烤場出面有個超大既空地比人泊車, 不過我地平日去所以唔使怕人多車多,一去到就有好多'人'歡迎我地喇💂🏻♀💂🏻哈哈!我地選左個套餐另外加隻雞🐔係原隻咁燒,聽到都興奮!比錢時我見到有個好特別既menu, BBQ都有素食系列👍🏻👍🏻唔再係食肉獸既專利了!成個BBQ場都對住個無敵大海景🌊有海風吹住特別舒服我見到套餐包左既用具,垃圾桶同個燒烤爐,我明點解朋友會話唔錯,四個字-乾淨企理!個爐重可以加個龬唔使用叉燒✌🏻,而每張枱都有一個有蓋垃圾桶,衛生衛生👍🏻重有最緊要食物都係獨立包裝,就連牛油同蒜蓉都係,絕對值回票價!大家有冇留意到,燒野食有說明書🤓,太有heart 喇❤唔講咁多,燒得喇,基本上係等食😂丸類腸類同平時食既差不多,但個厚切叉燒又淋又入味,真係要encore! 好喇!燒到咁上下,到主角出場,由一開始燒既原隻雞雞已經燒到皮脆肉嫩,不得了,點解自己燒都可以咁好味ga😭定係自己燒特別好味🤔比隻脾大家睇下,我自己睇番相都重回味緊😋去過依度燒烤應該唔想再去任食個D場🙊,吖,有heart既地方唔止頭先講個d,
去過依度燒烤應該唔想再去任食個D場🙊,吖,有heart既地方唔止頭先講個d,場內有幾架好特別既古董車,有飛標玩,有個小小滑梯,我見有張banner話有小朋友跑車可以租玩,我地冇問details, 我地又唔係小朋友😆但一家大細黎都應該唔怕悶😉