唔名點解會咁多人負評,啲燒肉嘅款式同質素都絕對值回票價呢間燒肉性價比認真唔錯🤗,加錢有埋和牛拼盤肉質有保證 😌 早一日訂位 + like fb page 仲會送海鮮磯燒拼盤 😋 包甲羅燒x1 (蟹蓋蟹膏)、海蝦x2、扇貝x2、鮑魚x2、生蠔x2其實佢地應該都算放題老字號只係一直都比較低調~記得以前中學嚟呢條街食晏成日都見到。第一次去食發現就算係和牛以外嘅牛肉無論咩部位都唔會韌或者有筋,色澤亦都鮮豔🥓唔似雪咗好耐,每款肉仲好細心咁有4款醃嘅口味俾顧客選擇😛 — 原味、炭燒、岩鹽😍、韓式 🙆 食物上得幾快🙆 推薦厚同薄牛舌🙆 推薦炸鮮奶、炸香芋丸、炸雞軟骨同埋炸雞🙆 飲品任飲嘅款式都好多,唔少都係清熱嘅野飲,啱晒食完燒肉消滯~有冬瓜茶、蜂蜜柚子茶、檸檬茶、荔枝紅茶、石榴汁、蔗汁、仙草爽等🙆 每人仲送 Movenpick 雪糕一杯 (朱古力/士多啤梨/雲尼拿)倒霉嘅我前幾日手機突然唔見咗好多張相 😭😭😭 放題影嘅高抄同大特寫全部冇晒 😣 俾唔到大家睇肉肉有機新鮮,好彩有抄底晒肉嘅部位名 👇👇👇 下面要細心睇食肉獸一定會啱食🐂 A4 鹿兒島黑毛和牛牛板翼、牛肉三角🐂 A4 宮崎黑毛和牛牛脊肉🐂
唔名點解會咁多人負評,啲燒肉嘅款式同質素都絕對值回票價

🙆 推薦厚同薄牛舌
🙆 推薦炸鮮奶、炸香芋丸、炸雞軟骨同埋炸雞

🐂 A4 鹿兒島黑毛和牛牛板翼、牛肉三角
🐂 精選黑毛和牛腿
🐂 精選一口黑毛和牛
🐖 西班牙伊比利亞黑豚扒
🐖 西班牙伊比利亞一口黑豚
!!全部都油香滿溢🤤齒頰留香!!
刺身🐟相對嚟講就比較普通😐,唔系話特別肥美,可能睇你好唔好彩啦,不過小妹我鍾意嗌刺身嚟燒 😆 變相多款嘢食 >> ✌️ 燒三文魚同燒帶子