2018-12-06 1409 瀏覽
早前到 K-11 打邊爐做左會員, 有張 $200 coupon, 原先都唔諗住用, 但甘岩又睇到網上有人介紹呢間燒肉店好似唔錯, 所以都過黎試下喇😝我地選左個海鮮放題~ 每位送一份長腳蟹~ 另外一入座會即送上小盛合, 可讓客人盡快開餐🤣放題二小時有點急趕, 但食物都上得好快, 所以都夠時間食. 用餐個半鐘到就會截單, 職員會提示再落埋每位一份的甜點~ 任食放題黎講, 肉類質數都幾高~ 每款肉味道都唔錯, 但就食唔出鹽醬同醬汁有咩分別😅雞亦貼心地開邊方面燒同食. 牛舌好厚但略韌.海蝦都幾大隻, 生菜泡菜都是任點任食的👏🏻第二 round 肉. 但飲品每位只包二杯, 而且汽水是一杯杯的唔夠汽. 甜品每位包一份, 有柚子雪葩同抹茶銅鑼燒, 幾有驚喜😋服務方面都唔錯, 職員落單上菜都好勤快, 坐位大多是四人座, 坐得舒服, 而且通風幾好, 唔會食到成身燒烤味, 大家可以一試😆

海蝦都幾大隻, 生菜泡菜都是任點任食的👏🏻

第二 round 肉.