2024-02-04 403 瀏覽
走入這家餐廳,空氣裡已經飄香四溢,絕對係「肚餓三分鐘,香味十里傳」的典型!今次我點了幾款「人氣爆燈」的燒烤,每一款都令我充滿期待。首先,「焦香夠晒撈!」的土匪雞翼,腌得鹹甜適中,皮脆肉嫩,入口即溶,一啖一個正!跟住,必須搶先嚐嘅豬扒,外層微焦、內裏鮮嫩多汁,「真系惹味攞命」。牛扒方面,軟滑嫩口,肉質夠晒彈牙,每一口都是「味道炸彈」!當中炙燒過的菠蘿,加咗這份「甜唷」,繼續為味蕾帶來驚喜。至於那個土炮台灣腸,香口得嚟,爽彈又多汁,「真系得你心機」!最後,提提你,每位客仔都送有個超級彈牙的海蝦,食到我「心情大好」!而家諗返起嚟,都仲會微笑咁流晒口水呀!全程食物質素得嚟又實惠,一路食、一路傾計,啱哂聚舊好去處。真係「呷得開心又滿足」,重點係,「回味無窮」嘅美食體驗,確實唔可以錯過💥!