2007-12-05 2 瀏覽
早幾日好想食燒味飯, 但咁呢一帶又唔知邊道有好味燒味飯食, 左搵右搵終於行到呢度, 見佢有師傅想食野於是入去, 撞埋放飯時間所以好多人度等位, 呢間食店係要自己搵位, 企度等隻, 唔會有人招呼架, 所以睇下好唔好彩啦!好唔容易先搵到位, 坐底即刻叫碟叉燒飯加凍檸茶, 唔使等好耐就有得食! 原來燒味飯係有例湯送, 先試下個湯啦, 師傅飲左都唔知咩湯, 淨係知有味精, 麻麻地; 叉燒飯係半肥瘦, 叉燒好鬆好腍, 而且燒得幾香幾靚, 唔錯; 凍檸茶就普普通通啦咁啦!總括黎講師傅覺得呢度d野食都可以接受, 而廿三蚊單拼送例湯燒味午餐, 再加六雞就有餐飲, 都算抵食, 不過招呼真係麻麻地, 人手又唔夠, 如果可以改善話就更加好喇! 師傅覺得佢質素唔差, 而且價錢大眾化同埋選擇又多, 值得再黎!