2017-07-02
其實school food真係食過無數咁多次😂 我真係覺得佢既食物真係唔錯🙊🙊🙊 不過我個👦🏻👦🏻一向對🇰🇷食物無乜興趣 所以佢無食過school food😂 所以又的佢去陪我食下🙊🙊🙊-1️⃣) 花郞卷🌯🌯 我1️⃣直都幾中意食飯卷🍚🌯 佢呢個入面有牛肉粒🐮 同有蛋🍳 仲有牛蒡😳😳 我覺得牛蒡嗰陣酸酸既味道好醒胃 同令成件事好fresh,所以呢碟卷 係1️⃣0️⃣分鐘內已經消失於空氣中😌😌😌-2️⃣) 大蔥脆脆炸雞🔥🐔 都唔錯,個醬汁好惹味🤤🤤 不過建議啲洋蔥啊蔥啊同🐔🐔同時放入口,我覺得單食🐔🐔仲好味🤤🤤🤤 -3️⃣) 牛牛鐵窩飯🐮🐮🥘🍚 佢一上枱時 我心諗係咪放錯枱 邊忽有牛🐮 全部都係蛋🍳 原來啲蛋🍳cum住左啲牛肉片🐮😂😂😂😂😂 佢望落無乜醬 好似好乾 但如果撈得均勻既話 真係岩岩好👍🏻👍🏻-4️⃣) 彩虹的櫻許🍨 入面有草莓雪糕🍓🍦 曲奇🍪 紅苺果凍🍮 奶凍🍼🍮 芒果凍🍮。不過老老實實 真係除左草莓雪糕🍓🍦同曲奇🍪係甜之外,另外個3️⃣樣真係堪稱無味🙊同都幾結實😂 我地感覺上係完全無落糖 好健康😂😂😂 我同我個👦🏻👦🏻不嬲唔太好甜,所以都無乜所謂。但我覺得對甜品好有要求既人就唔好點啦,我驚您地講粗口🙊😂
4️⃣) 彩虹的櫻許🍨 入面有草莓雪糕🍓🍦 曲奇🍪 紅苺果凍🍮 奶凍🍼🍮 芒果凍🍮。不過老老實實 真係除左草莓雪糕🍓🍦同曲奇🍪係甜之外,另外個3️⃣樣真係堪稱無味🙊同都幾結實😂 我地感覺上係完全無落糖 好健康😂😂😂 我同我個👦🏻👦🏻不嬲唔太好甜,所以都無乜所謂。但我覺得對甜品好有要求既人就唔好點啦,我驚您地講粗口🙊😂🙊😂