2019-07-20
星期六 中午12:00 到達,原來12:15pm才開門,我們是第一枱客,為左食新推出期間限定的甜點放題,叫左主食黑松露雜菌闊條麵,醬汁好味,闊條麵偏硬。另一主食牛油果蝦Pizza,味道很好,新鮮焗出,餅底脆。每人加98元,每人有半個蜜瓜及雪糕,正常味道,好吃的!但係冇得揀要邊一款蜜瓜。叫主食+98元有蜜瓜雪糕,再送60分鐘甜點放題,這甜點放題,真的沒下次,不要也罷,水果三文治及芒果班戟內98%是忌廉,2%勁酸生果,三文治的白麵包放左幾日咁,又乾又硬。鮮果撻都是,撻淋,水果勁酸,好似已變壞咁!彩虹千層及芝士蛋糕正常少少,不過上面啲生果統一都是勁酸,味道怪怪。主打甜品放題,就唔好比隔夜野人食啦!來食熱主食係OK,甜點就不敢恭維。上晒二度主菜後就開始計60分鐘甜點放題時間,我第一時間已經比張甜點紙佢,但係我地食完二度主菜收埋碟,佢地先至慢慢上第一道甜點,咁等法,果60分鐘好快過,不過,佢啲甜點唔好吃,只叫左頭轉就冇再加單,所以今次夠時間,之前被網上廣告騙了,以為同網上宣傳片一樣有梳乎厘班戟,睇到甜點紙就知被騙了。食完主菜後,服務員睇到枱上有吉碟,但都冇來收拾,想飲水,都要叫人來才會加,服務員
另一主食牛油果蝦Pizza,味道很好,新鮮焗出,餅底脆。
主打甜品放題,就唔好比隔夜野人食啦!
來食熱主食係OK,甜點就不敢恭維。
上晒二度主菜後就開始計60分鐘甜點放題時間,我第一時間已經比張甜點紙佢,但係我地食完二度主菜收埋碟,佢地先至慢慢上第一道甜點,咁等法,果60分鐘好快過,不過,佢啲甜點唔好吃,只叫左頭轉就冇再加單,所以今次夠時間,之前被網上廣告騙了,以為同網上宣傳片一樣有梳乎厘班戟,睇到甜點紙就知被騙了。食完主菜後,服務員睇到枱上有吉碟,但都冇來收拾,想飲水,都要叫人來才會加,服務員就多,埋單時就最快手快腳。