2019-09-28
以為樓上Cafe冇好嘢?錯啦~ 以為一定好貴?都錯啦~如果你唔怕貓同對動物冇敏感,呢度一定滿足到你 👍🏻 貓貓嘅數量係多都可以用貓海黎形容,而且啲食物睇得又好食,價錢亦都唔貴,喺呢度hea返幾個鐘都唔錯㗎~呢度啲貓貓好多,多到可以每枱有一兩隻,互動度都幾高,至於佢坐唔坐係你身上就睇彩數啦我分別嚟咗兩次,一次係lunch,一次係dinner。Lunch有個人set選擇,份量都幾大,而且比較多貓貓同佢哋比較活躍,人流比較少再加埋日光照入嚟,影相唔錯~dinner就比較多人,貓貓少啲而且冇咁活躍,最細既set要叫二人餐~講返食物先,個人覺得佢嘅pasta係最好食嘅,其次飲品亦都唔錯。特別要讚明太子長通粉,醬汁夠creamy,海膽未夠濃~ Pizza亦做得唔錯。紐西蘭肉眼扒有驚喜,幾chewy,配埋酸酸甜甜嘅醬汁好開胃。炸魚略嫌稍為遜色,渣漿交口而且沒有特別調味。班尼迪蛋弄得不錯,只是略嫌包不夠軟熱~ 飲品基本上整體都不錯,就像是外面飲品店買的Menu: 日式海膽煙肉特濃芝士明太子長通粉挪威煙三文魚拉絲水牛芝士手工薄餅華都夫野菜沙律(跟餐)燒紐西蘭牛肉眼扒(薯菜)美式炸魚配他他醬(薯菜)班尼迪
Menu:
日式海膽煙肉特濃芝士明太子長通粉
挪威煙三文魚拉絲水牛芝士手工薄餅
華都夫野菜沙律(跟餐)
燒紐西蘭牛肉眼扒(薯菜)
美式炸魚配他他醬(薯菜)
班尼迪拼盤
Oreo脆脆特濃朱古力