2015-02-28 4329 瀏覽
本來諗住用85折入黎食,所以周圍行下到9點半先入黎食,黎到先知原來要10點半入座先有85折😑我地2個人,揀左178/1人果個餐,甜品同沙律都係任食,火鍋材料就同牛涮鍋差唔多,但隻韓國腸仔真係有驚喜,脆皮薄,而且啲肉汁咬落果下真係會噴出黎。乳酪雪糕就有好多配料可以加。講到服務就真係唔錯,我地一坐底就上左好多款肉類,我地知係無限refill嘅,咁本來限時90分鐘任食,我地食左1個鍾時就想refill多次,但雞肉就等左好多都未有,我地就問佢地啦,因為差唔多夠鍾,點知佢地答會俾我地,叫我地慢慢食,坐多陣都得,最後佢地當然有俾雞肉我地,而我地都慢慢食,食埋雪糕同甜品,食左2個幾鍾先埋單,全程係無人崔我地,真係咁大個女都未試過咁悠閒食任食😂
5 分鐘 (堂食)