見到網上面好多介紹呢間無限時既涮涮鍋,咁岩約左朋友傾野,就去左試呢間可以任坐既鋪頭啦,聽講佢地12點開門,食得到既可以一路坐到10點關門添🤣🤣套餐方面有4種價錢選擇,由298~598, 有唔同種類既肉黎分級,包括安格斯牛肉,牛頸脊,極黑和牛肩脊肉同埋霜降牛小排🐮🐮我地揀左個中等既398餐,有安格斯牛肉同牛頸脊,我覺得兩款都幾好食,安格斯牛肉就肥瘦均勻,牛頸脊瘦d 肉味重d 又幾正🤤🤤一入去佢會返有預備左四包唔同口味嘅粉,有蕃茄,甘梅,麻辣同海苔,跟住就會上地瓜條俾大家食shake shake,我地試左少少甘梅都幾夾,但都係留肚食打邊爐🤣🤣佢既湯底都係養生為主,有成19款選擇,仲有好多款都有雞既成份,我地今次揀左藥膳花膠雞涮涮鍋,湯底好足料有好多雞肉幾片花膠有啲木耳同埋唔同嘅藥材,之後我哋發現原來花膠都可以喺配料嗰度再叫落去encore😋😋落單用左qr code, 好方便隨時想食就加,配料款式都好多,仲有大量台式滷水添😍😍大大份🤣🤣,落單黎野食都好快手同埋冇漏單,抵讚👍👍佢既滑類同埋三色手打丸幾彈牙幾好食,值得一試,白鱔片雖然細細片,但叫幾多都會一直黎,仲好快手都唔錯呀🤩🤩飲品同醬料都係

飲品同醬料都係出面拎,比較好既就係佢有自家製既茶飲,有桂花烏龍,愛文芒果茉莉花茶,黑糖冬瓜檸檬茶,日月潭蜜香紅茶,都係比較少見既選擇,我地試左愛文芒果同冬瓜茶,都幾好飲😙😙

📍 馬祖無限時台灣養生涮涮鍋 (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心11樓