2021-11-06
想同朋友打邊爐放題?又嫌平時放題限時得個幾兩個鐘唔夠時間吹水?瓊華新開嘅火鍋店提供無限時火鍋放題,主打台式火鍋,有成十幾款湯底同好多唔同火鍋配料。 🔔星期六日套餐價錢會加$10🔔講明無限時,記得訂枱呀,建議訂座7點🔔店員會放一樽湯底喺枱面,用黎加湯,千祈唔好當飲品咁飲呀(見到有一枱想倒落杯飲) 台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐極上Prime Grade霜降牛小排💕推介呢個,油脂分佈好平均,熟咁都會見到油脂同肉美國SRF極黑和牛肩脊肉💕肉質爽口彈牙 養生姬松茸雞肉涮涮鍋湯底入面有我最愛嘅姬松茸、雞件(仲要係大大件雞脾肉、豆卜、雜菌、藥材,養生湯底唔會太咸或太甜,有啲湯太多紅棗會令湯底變甜。 黃金地瓜條地瓜條係送嘅,餐廳會提供一個shake shake袋同shake shake粉(有4個口味:甘酶、麻辣、海苔、蕃茄),咁就可以做shake shake地瓜條,加咗海苔味咸咸地幾好食 手工三寶丸值得一提嘅係好少放題會有手工丸,因為放題需求大,手工丸成本高,所以馬祖呢一方面都抵讚 足8吋長蟹棒真係好長,估唔到放題嘅蟹棒都可以咁有驚喜😆 飲品飲品種類多,好多選擇,當中最欣賞係茶飲,特別係桂花烏龍同愛文芒果
🔔星期六日套餐價錢會加$10
🔔講明無限時,記得訂枱呀,建議訂座7點
台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐
美國SRF極黑和牛肩脊肉💕肉質爽口彈牙
養生姬松茸雞肉涮涮鍋
黃金地瓜條
手工三寶丸
足8吋長蟹棒
真係好長,估唔到放題嘅蟹棒都可以咁有驚喜😆
飲品
飲品種類多,好多選擇,當中最欣賞係茶飲,特別係桂花烏龍同愛文芒果茉莉花茶