餐廳: 美心皇宮 (屯門大會堂)
資訊:

2009-06-15 31 瀏覽
星期六同媽媽來了這裏飲茶,我們已經早左出嚟,11:30已到,但都好多人係度等緊位,要等差唔多一百張枱,不過其實佢叫枱叫得好快,所以又唔係想像中等咁耐,我想等左七八個字左右啦!這裏是不用撘枱的,所以兩個人也可以坐一張枱,真係好及舒服,是梳化櫈,坐得好舒服.這裏是推點心車的,好有懷舊的感覺,我們叫了:鴨腳扎-好味呀!都好大隻,入裏有芋頭,豬肉,好多汁,芋頭好林身鴨腳都好入味煎釀青尖椒-唔辣既,d肉的料都好足料,有蝦米的,d汁都好味煎蝦米腸-都幾多的,每條都煎都金黃色,好香口欖角排骨飯-我本身唔鍾意食欖角的.但媽媽話好味.個飯都幾大盅的,排骨好味唔肥食左四碟已好飽了,服務也好好,不停加茶給我們.走的時候門口還好多人在等位呀!

煎釀青尖椒-唔辣既,d肉的料都好足料,有蝦米的,d汁都好味
煎蝦米腸-都幾多的,每條都煎都金黃色,好香口

2009-06-13