💖太子新開間拉麵店,望落環境幾好,今日落堂去食lunch😋入到去好多無臉男👻嘅裝飾,好得意😽侍應姐姐👩🏻‍🦱態度好👍佢哋三點前有$88拉麵套餐,好抵食🤑我今日遲咗嚟,但係如果嗌拉麵、小食同飲品,都有得減$15🥰1⃣️黑沢麵🍜 $78💖佢哋有個地獄👹豚骨湯🌶️好似幾推介,不過我驚食唔到辣😂所以都係要咗豚骨🐷黑蒜🧄湯。日本🇯🇵黑蒜蓉配上香蔥油,湯底好濃郁嘅蒜香同鹹香味。每款拉麵都陪味付竹筍🎋、醬製木耳絲、日本紫菜、自家製流心蛋🥚、長玉蔥同青蔥。肉就有日式叉燒🐷,不過師傅👨‍🍳好好,問我要唔要試吓腐皮魚卷🐟,本來係地獄豚骨湯先有嘅🤩魚餅比腐皮包成卷再切片,幾特別😚2⃣️唐楊炸雞🍗 $28💖炸雞炸得香脆微辣,雞肉🐔嫩。免頭有紅椒絲裝飾,可以配埋mayo同辣椒粉🌶️食。3⃣️完熟梳打汽水 (水蜜桃)🍑 $26💖佢哋有水果汽水,好精緻咁,問咗師傅👨‍🍳同侍應姐姐👩🏻‍🦱,佢哋最鍾意水蜜桃🍑。香甜夠汽,一路食炸雞一路飲🥤正!💖全單再減$15,以佢嘅份量、環境同服務黎講價錢都唔錯。每個座位都有得無限添溫水🚰,同埋面前都有無臉男👻嘅公仔,仲隻隻唔同樣嘅添🤣影相📸️都幾得意。餐廳🍴播啲純音樂🎵,有千與千尋嘅主題曲,環境幾舒

1⃣️黑沢麵🍜 $78

2⃣️唐楊炸雞🍗 $28

3⃣️完熟梳打汽水 (水蜜桃)🍑 $26

💖全單再減$15,以佢嘅份量、環境同服務黎講價錢都唔錯。每個座位都有得無限添溫水🚰,同埋面前都有無臉男👻嘅公仔,仲隻隻唔同樣嘅添🤣影相📸️都幾得意。餐廳🍴播啲純音樂🎵,有千與千尋嘅主題曲,環境幾舒服😌