2022-08-03
成日都覺得下午去食韓燒/打邊爐係好放肆 不過我就係鍾意咁盡興🤩因為下午去食真係好抵 好似喺Lab 10嘅午市75分鐘燒肉放題 最平只係$99一位 而我今次食嘅放題套餐都只係$138😛呢度嘅環境相當舒服 以實驗室為主題 而且主打無煙燒肉 所以唔會油淋淋 食完都唔會有成身臭味▪️$138午市燒肉放題食物選擇夠晒多 豬/牛/雞/蔬菜應有盡有☑️店員會先安排第一round俾我哋 有齊餐牌內嘅食物 第一件事一定係食牛先 除咗每次必食嘅韓式牛五花之外 佢哋嘅燒汁牛扒都係勁好味🐂肉質軟稔又juicy 我食咗幾轉🤣另外豬五花同埋蜜糖排骨都係必食之選 豬類嘅選擇比較多 整體嚟講都好入味同惹味 如果會食內臟嘅朋友 記得唔好錯過韓式醬燒雞腎🐔蔬菜選擇有粟米/翠玉瓜/雞髀菇/茄子等等 當然唔少得泡菜同醃蘿蔔啦🇰🇷除咗燒烤 呢度都會有提供熟食 例如炸物/湯或者飯意粉
▪️$138午市燒肉放題