2016-03-20
口淡淡想吃甜,出開旺角,於是去了holly brown食雪糕,準確一點係 gelato, 即意式雪糕light d ,質感又creamy d 個種。女士們又多一個藉口吃甜吧!雪糕是一種價錢與質素成正比既食物。食呢度的gelato是一種奢華, regular size $54, 經收銀員姐姐慫恿加$4 可以轉大喎,然後我就用左$58 吃一客雪糕真是慳慳埋埋旨在食。我叫左Blue jazz ,最受歡迎的夢幻藍色vanilla, 朋友要了coffee 味。店員跟住就炒雪糕,將配料同雪糕炒勻放係碟型cone 上面。一望見就心花怒放😍雪糕本身好幼滑 比想像中更甜一點雲呢拿味不算十分濃郁 棉花糖同彩虹碎碎令質感更豐富 有得趙下 至於coffee 就是正正常常coffee味 入面有百搭的oreo 碎 朋友都說好味最後識食係要食埋塊餅,見好多人都剩左無食 細食兩人可以share 一客。結論,此Holly brown 的雪糕絕對可以同龍頭H牌分庭抗禮
女士們又多一個藉口吃甜吧!
雪糕是一種價錢與質素成正比既食物。
真是慳慳埋埋旨在食。
店員跟住就炒雪糕,將配料同雪糕炒勻
放係碟型cone 上面。
雪糕本身好幼滑 比想像中更甜一點