2018-02-21
有人話排隊都要黎食!!!!咁一於趁放假就去陪佢食啦。嗯...餐廳環境有小小迫,一大班人黎食可能有d迫,但我地2公婆就無所謂啦。聽到花膠螺頭雞煲翅係限量發售,而且只係$68,仲有加$10有野飲同一碟菜~緊係叫呢個啦!老公心大心細到最後都係同我一樣揀雞講下個雞煲翅先,湯係清甜一d都唔油立立,飲落真係覺得熬左好耐好好味,仲有個湯真係足料,有半隻嫩滑o既雞(無雪味仲幾香)、花膠、螺頭、翅,絕不欺場架!餐廳姐姐俾左手套我地去撕雞用(貼心),可以豪氣咁食! 爽!(無哂儀態都無計XD) 今日我仲將成個飯食哂,突然覺得自己好大食呀食完超超超飽呀~老公都話好正,見到人地個龍蝦湯泡飯賣相好正,我同佢講下次我地要試呢個,佢即刻都話好!!! 今次排隊等食係值得架