Emi無意中去咗間都幾多嘢食又幾多嘢玩嘅韓燒除咗基本嘅自助燒肉之外,佢仲分左幾個area,有冷盤海鮮🦐、壽司刺身🍣、沙律吧🥗、甜品區🧁,熱葷區仲有鐵板燒同埋巨型轉轉盤,飲品除咗基本嘅汽水、茶仲有啤酒任飲🍻生料區有齊雞牛豬魚海鮮腸仔蔬菜🥬而熱葷區好比一個小型自助餐,有幾樣相對其他韓燒自助餐少見嘅就係佢有辣子豬腸、蒸蠔、水煮牛同小龍蝦🦞鐵板燒當晚就有長龍牛舌、燒蠔同埋牛肋骨,有需要嘅仲可以叫炒飯同埋炒菜🍚另外都特別想講一講個甜品區,除咗雪櫃嘅日式菓子、蛋糕、甜品杯同雪糕雪條,最特別嘅地方係佢有得自己整扭紋雪糕同麥旋風,食就食得多啦,自己整都係第一次🍦佢仲有部而加好興嘅自動棉花糖機擺左喺門口,Emi整左個都幾過癮🍬場內有好多hot toys,我估老細一定好鍾意iron man,將啲珍藏全部放晒喺舖頭😂門口有一個好大隻嘅鑽石戒指裝飾,仲提供埋打卡道具,啱晒大人小朋友一齊影相📸️整體黎講呢度野食都算唔錯,款式多,每樣食一件都夠你捧住個肚;座位幾闊落,自助區同活動空間都幾大,有咁多嘢玩咁多嘢食性價比都算好高呢👨‍👩‍👧‍👦晚市正價時段 $238/位
Emi無意中去咗間都幾多嘢食又幾多嘢玩嘅韓燒

晚市正價時段 $238/位