2017-04-27 324 瀏覽
又係正正lunch hour今次去左遠少少既地方食lunch係試左泰國野啊!一上到間餐廳發現都唔算好泰國風味環境都幾光鮮同埋闊落 檯凳都算多 我地5個人仲可以坐係窗邊位都算係可以睇到個靚景既~我就嗌左份咖喱龍脷柳飯同埋凍奶茶佢地可能因為餐廳唔算太多人所以員工好少 落單同埋出餐都比較慢我地都等左幾耐而且仲有漏單既情況😳(可能之後開始多人所以有d亂)首先上檯既係我份咖喱龍脷柳飯 睇落都幾吸引架😛食落味道好好味 龍脷柳好軟滑而咖喱味都好香濃不過就偏辣左少少但撈埋白飯食都尚可以中和到 佢白飯既份量同咖喱汁都足夠但係偏偏就係龍脷柳太太太少囉 差d唔夠食🤔之後佢既奶茶都好出色同普通既有少少唔同 茶味好香而且奶味又啱啱好 可能係泰式奶茶既特色黎 真係好正而且解辣一流😂😂拯救左我唔食得辣既小生命朋友佢地仲嗌左海南雞飯同豬手飯都好正😭d雞又嫩又好食豬手又好夠味好爽口 重點係價錢好抵只係$48 下次一定會再去試食其他既午餐架❤
又係正正lunch hour
今次去左遠少少既地方食lunch係試左泰國野啊!
我就嗌左份咖喱龍脷柳飯同埋凍奶茶
首先上檯既係我份咖喱龍脷柳飯