餐廳: 牛角Buffet (雅蘭中心)
資訊:

2020-05-22 4763 瀏覽
試過牛角散叫, 牛角放題同牛角lunch semi buffet我宣佈牛角lunch semi buffet係性價比最高嘅😤我平時就食開牛舌加雞胸個set, 自己本身食唔到咁多肉, 如果食真。放題真係fail😂semi buffet 既肉就係得一份, 但係佢其他所有前菜,蔬菜,湯,甜品同野飲都係放題😮肉都係正常野,但雞胸燒完都好滑前菜都叫做多款,日式小食又有,沙律又有👍🏻湯就飲左佢既牛肉湯,真係好多牛肉😂蔬菜有粟米呀菇呀瓜呀,記得一定要加埋佢既汁先好拎去燒最重要連牛角既重點-牛角飯都係任添,紫菜都可以喪加🤭個甜品櫃都多選擇,我自己就唔好甜既,但朋友都食左唔少,仲食左2支雪糕😂埋單仲可以用埋vip個discount, 抵到儍
肉都係正常野,但雞胸燒完都好滑

前菜都叫做多款,日式小食又有,沙律又有👍🏻
湯就飲左佢既牛肉湯,真係好多牛肉😂
蔬菜有粟米呀菇呀瓜呀,記得一定要加埋佢既汁先好拎去燒
最重要連牛角既重點-牛角飯都係任添,紫菜都可以喪加🤭
埋單仲可以用埋vip個discount, 抵到儍