2021-03-19 44 瀏覽
街坊系列 – 閨。家💛🏡🈲永生既限聚令延長又延長有人多左食外賣🥡有人多左住家飯但有間餐幫緊你幫緊你🤪令你食住外賣💛但感覺食緊住家飯------------------------------環境: 西九龍中心新店落成👏🏼環境新整企理,座位都坐得舒服唯獨鋪位比較細🥲繁忙時間都坐我有點逼夾😬P.S. 小編暫未發現幾時唔繁忙😅------------------------------食物: 香煎蓮藕餅豬扒飯 ($50)🍛有種餓叫媽媽覺得你餓👩🏻份量好多🍚真係似屋企食大大碗飯第一下見豬扒細細塊好薄身🥩食落發現異常鬆軟滑嫰亦無鬆肉粉味💯高分之作蓮藕餅用人手打成👊🏻啖啖都有蓮藕棒棒糖滷鴨飯($53)🦆一貫水準🥰份量俾到足鴨肉滷得好入味😍色水都好靚滷汁亦無任何味精😋唔會口乾唯獨小編食唔出棒棒糖既感覺🧐老火湯 (跟飯餐)好好味🥰真係好有家既感覺用時間同心機煲出黎💛湯渣都煲到溶😍湯面亦無雜質------------------------------服務: 以後生仔囡為主🤜🏼🤛🏼服務能度出乎意料既好😱對答都好有禮貌😉喜出望外------------------------------環境: 5.5 /
街坊系列 – 閨。家💛🏡
🈲永生既限聚令延長又延長
有人多左食外賣🥡有人多左住家飯
但有間餐幫緊你幫緊你🤪
令你食住外賣💛但感覺食緊住家飯

環境: 西九龍中心新店落成👏🏼

環境新整企理,座位都坐得舒服
唯獨鋪位比較細🥲

一貫水準🥰份量俾到足
鴨肉滷得好入味😍色水都好靚
滷汁亦無任何味精😋唔會口乾
唯獨小編食唔出棒棒糖既感覺🧐

老火湯 (跟飯餐)

好好味🥰真係好有家既感覺
用時間同心機煲出黎💛