2009-12-13 2 瀏覽
雖然已經係成個月前嘅lunch,但真係非寫食評不可!之前聽朋友對岡田嘅評價都係好差,但一個人係尖咀食lunch就博一博去食個lunch set。我叫左個拿破崙意粉,餐飲要熱咖啡。拿破崙意粉正路料多,青椒洋䓤火腿蕃茄汁炒就係,但佢整得真係幾難食,吾夠乾身,意粉有d硬有d林,料又少~最後黎個咖啡,招牌野應該好d啦!點知仲衰,先試一淡齌啡,唔香唔濃,加埋佢嘅忌廉,更奇怪,成杯咖啡好似杯肥淋淋嘅普洱,再落埋侍應俾我嘅日本和三盆沙糖,果種甜味同咖啡唔係好夾~我唔知係咪日本本身嘅岡田咖啡係咁,可能我唔識欣賞~最後我半杯都飲唔哂就閃人,埋單仲要加我$10,因為我叫熱咖啡?唔係呀fa!
拿破崙意粉
加左cream後嘅coffee,好似跌左隻油雞落去咁,d油浮哂上面
2008-12-14