2016-11-27 899 瀏覽
早兩個星期去左呢間餐廳食半自助餐,原先係網上見到咁多好評,仲滿心期待,點知大失所望,如果同一個價錢,我寧願去番café east / grand hyatt食全自助餐 law。因為選擇會有十倍咁多,唔會好似而家咁,貼錢買難受!講番正題,果日星期五我同埋朋友2個人約晚上8時到達,但食物供應嚴重不足,例如﹕煎鵝肝及帶子等食物,由20:00 – 21:00 每次出去拎都係冇,試過有一次煎好約10件左右,但排我前面個女人一次過攞晒,問番唯一個師傅(留意: 煎部係得一個師傅,所以你可以想像可以有幾快出野食),佢就好晦氣咁話等下啦,要煮左主菜(即係牛) 先到你地d自助餐配菜。所以每人平均要成$500,但整晚只食到一轉煎帶子咋 (係我同我個friend各一隻)﹗由於冇野食關係,到21:15就埋單,呢一刻係完全冇食過煎鵝肝!!!!!!原先諗住黎食煎鵝肝架。不停地有得叫既只有壽司law~~關東煮入面只得返芋絲,但係冇人會refill,十分離譜。甜品選擇只有約4款,同埋質素真係麻麻。只有主菜的烏東叫還可以,但$500食烏東及壽司,我可以去食放題,價錢仲平d。真心,我以後唔會再去呢間餐廳﹗

真心,我以後唔會再去呢間餐廳﹗