25/8/216(下午2:29)去了葵芳禮芳街食紅薯粉,坐下即叫1碗唔辣紅薯粉比囡囡,轉頭不夠一分鍾我姐姐接著叫1碗酸辣紅薯粉+1支黑豆漿及我加1罐可樂,但我的飲品要收錢,而姐姐的飲品不用,一問之下原來2:30有下午茶,飲品是送的,我話點解我要收,佢話我不夠2:30,我話真係轉個頭wo...不夠一份鍾,甘都得,佢冇理我行左去,d店員(2店員一様甘衰,其中一個是話事的)是否應提提等一等先叫呀!做生意唔應該甘衰囉,甘算啦,到姐姐來了1支豆漿,他們又比錯左白色,甘都算啦,接著火🔥🔥🔥都來了,他來了一碗無酸辣及無配菜的一碗普通清湯粉,我通知店員話要酸辣wo...佢話枱面有辣椒油,叫我自己加,我話食酸辣粉同加辣椒油是不同wo...點知他走去下單位置用匙戴了一匙辣椒油比我,我問他同枱面辣椒油有什麼分別,他不理行左去,隔了一陣他取了少少酸菜(係少到唔少😓)真係比佢吹啤啤,我忍不住駡他們😔,甘做生意架⋯1)食物質素差:酸辣粉-無酸味也沒有辣味,明明有配菜,但居然冇酸菜,冇莧西,也沒有芽菜,只是一碗普通清湯粉吧!2)不老實,明明可以送飲料,他們居然不提,真係不到1分鐘呀😩3)店員超衰,非常冇禮貌,態度真
,我忍不住駡他們😔,甘做生意架⋯1)食物質素差:酸辣粉-無酸味也沒有辣味,明明有配菜,但居然冇酸菜,冇莧西,也沒有芽菜,只是一碗普通清湯粉吧!2)不老實,明明可以送飲料,他們居然不提,真係不到1分鐘呀😩3)店員超衰,非常冇禮貌,態度真差(當時有2樓面,2人超衰),今次食得非常不愉快,簡直入左去黑店
2016-08-25