2015-10-18
其實新開張時食過一次,果次叫蛋牛治和蛋包飯。味道其實唔錯,可能新開張,老闆親自睇場和下廚。果次蛋牛治多汁軟滑。今日,帶屋企人去試,叫左,1。蛋牛治-味道唔錯,但已經唔及之前咁軟滑多汁。d蛋熟哂,牛肉碎左d出來,乾淨淨。令外侍應唔會主動問你要唔要toast. 侍應好後生,對餐牌跟餐飲品我仲熟過佢。2. 家人叫左兩客蛋包飯。其中一客跟雞扒,食到中間發現件雞唔熟,不過餐廳換過一塊比我地。仲有個飯應該叫蛋蓋飯而唔係蛋包飯,因為只係煎好塊蛋餅鋪在炒飯上面。但問題不大。3。皇牌焗肉醬意粉。枉佢叫皇牌。我話係全場最難食。上枱時意粉在錫紙兜裡,但個錫紙兜完全唔熱又無焗焦的一般情形,何來有焗的效果?撈勻來食,感覺肉醬比較少。一入口,好清啖,仲食到意粉用水煮果浸味,即係意粉還意粉味,肉醬又無咩茄膏味,我地要自己另加茄汁。飲品:一般,冷飲及熱飲味道都比較淡。平時好少會寫食評,但因為感覺太差,希望餐廳除左用明星效應之外,食物都有一定水平。
今日,帶屋企人去試,叫左,
飲品:一般,冷飲及熱飲味道都比較淡。