2021-05-28
今晚食咗超級飽的一餐, $228套餐包左一條烤魚、火鍋配料任食、刺身任食,我同老公都食到捧住個肚走。性價比真係非常高,雖然係任食套餐,不過條烤魚比起我喺出邊所謂烤魚專門店有過之而無不及。全部火鍋、雞煲、烤魚都係即叫即整,所以要比少少耐性。等咗大約15分鐘終於上枱啦,烤魚雖然得半條,不過非常大條!鯇魚外皮煎得好香脆,配上孜然粉等等嘅配料,非常脆口惹味。裏面嘅魚肉就依然好嫩滑,雖然味道唔及外皮咁香脆,不過有淡淡的淡水魚味,沾上烤魚汁食都好惹味。呢個烤魚真係好大添,我同老公兩個人淨係食條魚都食咗超過20分鐘,老實講如果比228淨係食條烤魚,我都覺得好值!呢個價錢跟左一碟安格斯牛肉,比起平時食嘅美國肥牛肉味會香少少,整體偏瘦。火鍋配料整體唔錯,不過食完條烤魚已經好飽,所以嗌左少少菜類就已經投降了。😂