2021-07-06 37 瀏覽
上班時已超級肚餓嘅我不停諗住今日要去食! 韓! 式! 燒! 肉! 即刻就打比我個friend 好快就約左佢去呢間超人氣燒肉店 -喜來希肉。佢地入門口新開左一個小食店,入面有韓國入口嘅特色小食,你諗到嘅都可以係個度揾到,食完燒肉唔夠喉,就即刻可以到樓下將韓國「帶返屋企」。入到食肆都係一如既往嘅Welcoming, 由韓國日講住韓文歡迎你, 加上室內裝修佈置,其實真係令人好似身在其韓國咁。今次我哋燒肉就試左牛排,五花腩,又叫左海鮮煎餅同牛骨湯。熟食無太大驚喜,但屬於好味水平。但燒肉就醃得好入味,夾住生菜、蒜同泡菜一齊食,每一口都係好味到「唔」出聲。最後點少得爐邊蛋!幾飽都要添,食多都唔收錢!

最後點少得爐邊蛋!幾飽都要添,食多都唔收錢!