2022-10-03
👍🏻 濟州五花肉韓式烤肉必備 肥瘦相間既五花肉 燒時滋滋聲 真係口水都流晒出嚟😂我哋鍾意燒到佢變得香脆 食落就好似薯片咁 但同時又有肉香🐖點少少鹽/包飯醬已經好好味!👍🏻海鮮牛胸肉大醬湯超級足料 除左蜆、蟹等海鮮 仲有大量蔬菜、菇類🍄大醬湯 豆味濃郁 帶有辣味 飲落清爽 值得一試!白飯要另外加錢架 👍🏻 韓式海鮮拉麵哈哈 我最鍾意既韓式拉麵出場 雖然只係普通即食麵 但入面加入左蝦🦐、青口等 整個湯底多左一種鮮甜 仲有配料海帶、蔥都好多 味道層次感加強👍🏻 韓式雪花冰呢度唯一既甜品款式 但係我十分滿意 綿密既牛奶雪花冰上面放左年糕、紅豆蓉🫘、黃豆粉、杏仁片 最後再澆上煉奶 甜味剛好 口感豐富 完美👏🏻👏🏻注意事項⚠️-韓式前菜、醬料、生菜等都可以到自助區自取 無限量供應!-餐廳用餐時間為90分鐘 不過都好夠用⏰ ️
👍🏻 濟州五花肉
👍🏻海鮮牛胸肉大醬湯
👍🏻 韓式海鮮拉麵
👍🏻 韓式雪花冰
注意事項⚠️
-韓式前菜、醬料、生菜等都可以到自助區自取 無限量供應!
-餐廳用餐時間為90分鐘 不過都好夠用⏰ ️