2022-02-05 505 瀏覽
朋友揀咗呢間食晏😆睇menu有兩個set🎏一個係chicken set一個係pasta set,兩個set都有個南瓜忌廉湯配香草麵包條、精選蛋糕、咖啡或茶🦦我哋就叫咗個chicken set同卡邦尼意大利雲吞😋南瓜忌廉湯配香草麵包條 ⭐️⭐️⭐️滑身有南瓜味🎃但本身對南瓜湯無感,所以還好😌麵包條有好香香草味,又好脆身,on top有啲鹽,鹹鹹地送湯一流🤤卡邦尼意大利雲吞 ⭐️⭐️⭐️ $138第一次食意大利雲吞🥴份量有啲少,卡邦尼個汁夠濃郁,夠蛋同芝士味,仲有煎香咗嘅煙肉條🤩配埋食幾唔錯👌🏻不過食到尾都會有少少膩烤焗法國春雞配意大利紅酒汁 ⭐️⭐️⭐️⭐️ $228雞肉嫩滑有雞味,唔乾身,雞皮脆👍🏻食落有啖啖嘅雞油香,又唔會太肥膩😍配菜有啲瓜、蕃茄仔、粟米筍,重點係有芝士係面嘅焗薯仔片🧀🥔鍾意食雞嘅可以試下😆精選蛋糕 ⭐️⭐️⭐️精選蛋糕可以係佢哋嘅甜品menu任揀,除咗mini tart之外都可以揀🤔我哋叫咗拿破崙蛋糕,上面有紅莓同開心果碎,味道適中,都有雲呢拿味,但酥皮唔夠脆😮‍💨有啲失望😖手工迷你撻 ⭐️⭐️⭐️食到一半見到download app做會員會送6件迷你撻🤣但只限堂食,同埋無得揀味道🦦味道唔錯,撻都

南瓜忌廉湯配香草麵包條 ⭐️⭐️⭐️
Cream of pumpkin soup with rosemary bread stick

卡邦尼意大利雲吞 ⭐️⭐️⭐️ $138
Ravioli  alla  Carbonara

烤焗法國春雞配意大利紅酒汁 ⭐️⭐️⭐️⭐️ $228
Roasted poussin with Italy red wine gravy

精選蛋糕 ⭐️⭐️⭐️
mille-feuille

手工迷你撻 ⭐️⭐️⭐️
Hand-made  mini  tart
食到一半見到download app做會員會送6件迷你撻🤣但只限堂食,同埋無得揀味道🦦味道唔錯,撻都脆身,細細件,兩啖就食完一件😉

總結:鍾意食雞要試烤焗法國春雞♪( ´θ`)ノ甜品就比較普通(つД`)