之前食過其他分店 記得沙律吧有好多野食 今次lunch時間過嚟食個semi buffet啦 睇下沙律吧先 選擇感覺無之前食過九龍灣個間咁多 連芝士都無 甜品亦都唔太多選擇 不過lunch嚟講好夠 淨係食沙律吧都飽左一半 parma ham有條筋位好難咬我地人多 差唔多每款main都試左 個steak 味道普通 不過唔太值$198 呢個通粉味道唔差嘅 但真係無咩料 頹左d 得腸仔 呢個煎個魚有驚喜wo 好juicy 好滑 Ribs 都分到好多舊 個樣係唔太靚不過味道可以甜品呢d西瓜唔甜 嘟喱糖落得太多魚膠粉好實 舊brownie同tiramisu都ok ge 豆腐花如果係熱嘅就好啦 佢擺到凍哂Overall嚟講係一定食得飽嘅 不過我覺得沙律吧質素可以再提升 仲有lunch set定價亦太高

呢個通粉味道唔差嘅 但真係無咩料 頹左d 得腸仔

呢個煎個魚有驚喜wo 好juicy 好滑