2014-11-07 649 瀏覽
同老公仲有好友嘅一家去左Disney Halloween Disney一直係我最愛嘅地方,我相信每個女仔都十分響往做一天公主的 我地睇完夜晚嘅花車之後,一行15人去左明日世界食熱氣野!當時應該已經差唔多9點了!所以淨返嘅選擇已經得返好小!有普通漢堡包餐,炸雞餐同唔記得咩餐 (淨係記得係1-3號餐)!我同老公分別叫左一個漢堡包餐同炸雞餐,由於我唔食牛肉嘅,所以只能問老公味道如何 老公話個包都幾好味,用料十足,牛肉夠juicy,配菜份量亦唔少,個汁同個包都好match!至於炸雞就真係不得了!!可能平時食太多KFC....覺得哩度嘅炸雞好唔同,食落覺得特別juicy,特別新鮮,特別香脆!肉質好鮮嫩,真心覺得好好食!有食完會令人回味嘅感覺! 薯條係粗身嘅,好味,夠熱又夠脆!哩度嘅餐雖然比麥當當貴一半有多,但氣氛環境同食物嘅質素都比麥當當好一半有多!間中食下,其實都係一件好幸福嘅事
同老公仲有好友嘅一家去左Disney Halloween