2023-11-28 56 瀏覽
芝士薯仔粟米凍冰冰食呢個好舒服,因為佢會有個爐燒住佢,慢慢會令到啲芝士溶化,加埋薯仔同埋粟米,雖然好邪惡,但係真係好好食,暖笠笠,非常有拉絲感,職員仲好細心,見到啲芝士不停拉絲,即刻拎咗把鉸剪俾我,加分👍🏻👍🏻👍🏻蒜香醬油炸雞嗌咗半份,都有成七至八件,一啲都唔少。蒜味香濃而不膩,滑嫩多汁,雞味十足,外皮亦炸得十分酥脆,即使是雞胸部分亦不會乾柴,平衡得剛剛好,好食!韓式炒粉絲(牛)有洋蔥,紅蘿蔔,紅椒,冬菇和嫩菠菜做配料,加上牛肉一齊炒粉絲。牛肉炒得很入味,醬汁調味亦剛好,粉絲口感煙韌,粉絲吸盡香甜的韓式醬油,令粉絲很惹味。卡邦尼炒年糕份量都幾多,個醬汁好Creamy ,年糕係比較粗身好煙靭,中間仲有一隻溫泉蛋,流心嘅蛋黃撈埋喺卡邦尼醬汁入邊,非常好食。
芝士薯仔粟米

蒜香醬油炸雞