2016-08-27 373 瀏覽
呢間餐廳雖然叫紅磡冰室,但就位處於尖沙咀,加上去果日係lunch hour,所以都幾多人下餐牌上都係啲茶餐廳大路既選擇,雖然係咁,對於有選擇困難證既我黎講都諗左好耐🤔🤔今次就試下常餐b,純粹係因為見到對面既客人既餐好吸引,呢啲應該就係叫隔離飯香💩上菜既速度快,蛋控表示個炒蛋真心唔錯,好滑同幾香,不過比較欣賞既係個豬扒撈出前一丁,前者個size大到呢,真係可以話大過塊面,texture就係平時食開既醃肉既感覺。紅豆冰亦都係正常水準,跟餐加5蚊就有,反而我麻麻個撈丁,味道係偏甜,我自己就唔太鐘意。總括係講,五十蚊既價錢食到呢個質素係尖沙咀黎講都算可以再試,但希望下次食都可以保持到而家既水準啦
但希望下次食都可以保持到而家既水準啦
2016-08-22