2014-12-17 12560 瀏覽
一年四季都會打邊爐,依間幫襯唔止第二、三次,平靚正。有時4、5個人坐卡位好舒適,邊食野邊傾計。服務態度都好好(無收服務費加一算係咁)試過假期7點幾8點好full,隊尾排到lift口,排左8分鐘就有,都幾快。Ps.我通常都係平日去。因為唔食得辣,雞煲唔辣又會無左果種野味,所以幾乎每次都係點鴛鴦湯底,同朋友比較易夾無可挑剔。食物種類好多,丸類都有十幾廿款,每樣都點左少少,特別有個叫芝士雙響丸真係一試便愛上,個外型好似嘴脣,咬落去濃濃的芝士味,芝士迷必點!仲有自家製炸響鈴同炸魚皮好穌脆,應該係即日炸。佢地d菜真係要比個like,好新鮮,每次都點一大盤菜都照清曬,識食烏冬既就知稻庭烏冬正野,今次試左個鮮水魷,唔錯。總括黎講任食都有既質素我覺得值了,叫左2grounds 野食就夠曬飽。打邊爐點可以缺少野飲,平時來來去去得可樂、7喜果d,依到比較特別,有韓國樂天梳打汽水,仲有韓國啤酒都係任拎,好照顧每個客人需要,識打邊爐既會繼續幫襯。

提子汁讚