2022-10-13
早幾日媽咪生日🎂見天氣涼左少少🤏於是就提議媽咪打邊爐🍲即刻上網book牛大人同佢食🥰好彩早左book位,如果唔係walk in都一定拎唔到飛,因為佢哋長期都full booking🥹🥹生意太好啦🥲今次我地點左極上和牛吃到飽套餐,呢個餐仲贈送M9和牛牛丸🤤🤤至於個湯底就揀左牛大人紅燒牛骨鍋,味道勁香濃惹味,基本上d野食唔點醬都好夠未🤤🤤👍👍咁多款牛我超級推薦澳洲和牛M5牛肩胛肉😋😋 牛味超級香濃,而且肉質勁嫩滑及細緻😍😍其次就係安格斯牛小排,都好正☺️佢哋最近仲有個期間限定好似係牛後腿肉,入口比較彈牙d,都唔錯😊我哋瘋狂點完牛之後,媽咪就出去自助吧拎其他火鍋配料😉😉拎咗好多菜同菇返嚟🥰掛住食都唔記得咗影相😅😅墨魚滑都勁好食,超級爽口彈牙,仲有脆鯇魚都超正媽咪讚不絕口,可惜我掛住食都唔記得影相佢都仲有好多唔同嘅台灣小食可以落單,仲有肉澡飯等等…勁多野食😌一次過都試唔曬🤣今次我仲點左杯手工啤酒🍻🤩🤩勁好飲,超香果味😝😝好正仲有其他飲品選擇甜品一定係揀我最愛嘅燒仙草,每次去牛大人都係揀佢❤️❤️📌 牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)旺角彌敦道628號瓊華中心9樓
我哋瘋狂點完牛之後,媽咪就出去自助吧拎其他火鍋配料😉😉
今次我仲點左杯手工啤酒🍻🤩🤩勁好飲,超香果味😝😝好正
📌 牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心9
樓