(非會員)
{我地6個人第8次去}一次比一次差...................訂左位.要等.食物又要等.連比錢都要等. 等都要等半小時. 任食兩小時一半時間是等的. 而家去正題.我地6個人.坐低左就第1時間叫食物.刺身sushi 串燒.炸野.乜都有叫一堆咁. 等了好耐.刺身先到. 我地幾個人係坐21號先講刺生. 本人認為三文魚又厚又滑先正. 今次唔同.老闆見到一定激死.刺身切到好似火機咁.舊舊都可以再一開4咁大舊.而且口感全失差到極.咁同我自己去超市買舊三文魚回來.有乜分別???? 講到壽司蟹子過咸好似加左鹽而且未算最新鮮.墨魚食到口有怪味.有點蒼白...三文魚子不及之前好有一點怪.北寄貝同帶子普通貨..到和食. 天婦羅硬+冷沒味.燒雞軟骨騙人明明就係炸.差到極... 唔想再講..差到極...{髒亂差}知唔知咩叫垃圾唔知就去食. 青業給我地感覺係去了第2間大久保.之前食過!!食物唔算幾好.價錢就1般.而家就濫爆.濫..................濫..........濫......奉勸大家不要到這間跟大久保同樣的放題.以免各位有愉快經歷. 我不會再

我不會再去.
如果要將這份堅持定下期限.我希望是一萬年.一億光年.