2021-11-03
中環都有唔少burger嘅選擇🍔最近就新開呢間375 Chicken n Fries,唔係主打牛肉漢堡,而係特別啲嘅炸雞漢堡🍗連同唔同配料變奏成唔同口味。佢嘅炸雞堡可以加配薯條同汽水,另外仲會有啲沙律同小食可以揀。今次就揀咗中辣嘅burger,連薯條汽水要$130,價錢有啲太貴,唔係咁抵食😅Nashville 火辣脆雞堡套餐炸雞好大舊,炸皮唔算厚,不過就唔夠脆,但入面嘅雞肉就好厚肉好juicy💦肉質嫩滑。炸雞以外仲有洋蔥、生菜、酸瓜同是拉差辣醬所製成嘅火辣醬汁。醬汁辣度超級超級高,係會令人灼熱嘅程度,好誇張🥵🥵🥵估唔到burger可以咁辣,如果食得辣都可以挑戰下,但如果你好似我唔算好食得辣,都係叫唔辣或者小辣就夠了,呢個中辣真係辣到我要批走層炸皮先可以勉強食到🤣🤣另外個包幾鬆軟,帶少少香甜味,不過就稍為濕咗少少。另外嘅薯條份量好多,幾有薯味,都唔錯。人均消費:$130推介指數(10分為滿分):6.5分
Nashville 火辣脆雞堡套餐
人均消費:$130