2018-08-02 13815 瀏覽
上星期朋友搵到新工 見好耐無食過好野😆 就一於食朋友最喜愛既放題 今次簡咗最想試但又唔多易book位既極尚大喜屋 食5點半 第一個時段 餐廳🍴人都唔少 平日夜晚都有九成幾既入座率 認真旺場👥👤👥
我地一坐低即刻睇下有咩好食 選擇算好多 雖然無自助區域同飲品都並非自取 但上菜速度都相當之快 野飲我簡咗特飲🍹 綠野仙蹤🧚‍♂️ 外表都幾靚 成份其實就係奇異果🥝汁 七喜同爆珠 味道都唔錯👍🏻 奇異果汁味唔算太濃 主要係七喜 加埋爆珠就有口感 整體都幾好 值得一讚就係上野飲速度好快 雖然寫話即叫即制要十至十五分左右 但五分鐘內都送到😗另外我仲嗌咗杯仲夏紅日 其實係雜果賓治😬 味道都唔錯同平日嘅雜果賓治差唔多 唔會話太淡🤣食物我地剔咗一堆 牛油粟米同燒菠蘿都係我每次放題必選 兩樣都整得正常👍🏻 燒菠蘿同粟米都幾甜 好味🤤 鍾意食小食既我就唔會放過嗌沙律🥗同泰式鳳爪既機會🤣 中規中矩 唔會太辣同菜都幾新鮮😊 食壽司就最驚會「妹仔大過主人婆」 即係下面舊飯大大舊而上面淨係得好少料 好彩哩度大方😎 兩者比例唔錯 而食材亦新鮮 我食食下都食咗十件壽司🍣 而北海道燒帆立貝係我極力推介 賣相吸睛 又熱辣辣 帆

食物我地剔咗一堆 牛油粟米同燒菠蘿都係我每次放題必選 兩樣都整得正常👍🏻 燒菠蘿同粟米都幾甜 好味🤤 鍾意食小食既我就唔會放過嗌沙律🥗同泰式鳳爪既機會🤣 中規中矩 唔會太辣同菜都幾新鮮😊 食壽司就最驚會「妹仔大過主人婆」 即係下面舊飯大大舊而上面淨係得好少料 好彩哩度大方😎 兩者比例唔錯 而食材亦新鮮 我食食下都食咗十件壽司🍣 而北海道燒帆立貝係我極力推介 賣相吸睛 又熱辣辣 帆立貝大粒加埋醬汁我覺得係一流😗

甜品🍮選擇都唔少 亦有清酒🍶同梅酒類 而餐廳包一人一杯自選既高級雪糕🍦 可以由哈根大師既四款口味及兩款movenpick簡 我簡咗特別口味 今次係最新出既黃桃乳酪雪糕 口味幾新鮮 食得出淡淡既黃桃甜味🤩另外我仲食咗款焦糖日式軟芝士蛋糕🍰 味道都唔差 份量的骰 岩哂女仔嘅雀仔胃✌🏻