修頓球場附近估唔到有一間隱世嘅雞煲火鍋店🐒🐥雞煲單鍋-雞半隻(少辣)雞肉好入味,芫荽、各種香料落得好足✨後勁有少少麻麻地,好惹味😋意想不到會有豬皮,爽口又可以吸曬啲湯汁😚🥘湯底- 蕃茄二重奏健康滿分湯 感覺係最健康嘅湯底,蕃茄味滿滿🍅🍅酸酸甜甜,健康又滋味😋食食下覺得有啲羅宋湯~🐮手切頂級安格斯 肉味濃郁,手切厚度較厚(比平時嘅肥牛),所以更加有口感✨健康什菜籃 包括粟米、娃娃菜、菜心、生菜、白菜等,最鐘意佢咩都有啲~適合啲有選擇困難症嘅朋友仔☺️招牌頂級貢丸 肉汁豐富美味魚皮餃 、美味芝士腸大路打邊爐嘅食材~津路烏龍茶 屈臣氏蒸餾水優惠tips:1.可以download 佢地尚夢飲食集團app, 可以有免費coupons✨2.消費滿指定金額仲可以有十秒挑戰,成功按到10.0000仲可以得到$1000現金券💸,詳情請向店員查詢🔍推介指數: ⚡️⚡️⚡️⚡️餐廳環境:⚡️⚡️⚡️⚡️服務態度:⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️再訪:Yes

修頓球場附近估唔到有一間隱世嘅雞煲火鍋店🐒

🐥雞煲單鍋-雞半隻(少辣)

🥘湯底- 蕃茄二重奏健康滿分湯

🐮手切頂級安格斯
肉味濃郁,手切厚度較厚(比平時嘅肥牛),所以更加有口感✨

健康什菜籃

招牌頂級貢丸
肉汁豐富

美味魚皮餃 、美味芝士腸
大路打邊爐嘅食材~

津路烏龍茶

屈臣氏蒸餾水