2025-07-17
-🪄 TARTAR DI TONNO BUFALA E LIMONE ($128)🪄 LUCIANA Pizza 🍕($228)🪄San Pellegrino Sparkling Juice (Blood Orange) ($38).成日係IG見到有人推介~喺跑馬地搬過灣仔嘅Pizza店🍕 今日去開灣仔就試吓🙂↕️平日夜晚六點左右去到就唔使排隊,之後都full keep住有人排~建議如果食夜晚就要早少少去🙂↕️ pizza嘅選擇幾多,但前菜/ 其他嘢食嘅種類相對比較少~.❥ TARTAR DI TONNO BUFALA E LIMONE 前菜食落都幾fresh~ 吞拿魚他他,入邊有車厘茄、水牛芝士、火箭菜,佢額外加咗少少檸檬皮,聞落有啲果香🍋 不過份量有啲少~❥ LUCIANA Pizza 🍕因為想食八爪魚所以試咗呢個Pizza,個薄餅皮幾香同都算有咬口~覺得幾好食但係未去到超級超級Amazed ~可能太多人pub 話係米芝蓮推介對佢期望太高,但整體嚟講係幾好食嘅~❥ San Pellegrino Sparkling Juice (Blood Orange) 飲品選擇嚟講比較少~
🪄 LUCIANA Pizza 🍕($228)
LUCIANA Pizza
飲品選擇嚟講比較少~揀咗呢款果汁嘅汽水飲品,見到血橙味幾特別諗住試吓,但係有啲澀同酸 味道嚟講,我覺得一般般🙂↕️
一句總結⚡️
幾好食但如果唔好抱太大期望會好食啲!