2019-01-09 2508 瀏覽
放工諗住喺附近食嘢,我同幾個同事都幾鍾意食辣,見到間湘菜館好似唔差,就決定入去試吓。當時已經冇乜人,我哋四個人即刻就有位坐,佢安排左個卡位比我地,但上面盞燈燒左,勁暗。Menu大大本好似好多選擇咁,但其實睇吓睇吓有啲都係重複,唔係真係話咁多嘢食。鐵板蔥香牛肉($148)味道幾好嘅,牛肉幾香,洋蔥都夠林,幾啱送飯。不過比較多油,同埋湘菜黎講唔夠辣!農家炒土雞($98)味道還好,但有肉嘅雞粒其實唔多,食到一半發現好多都係骨,都係個句,可以辣d!茄子炒豆角($68)呢碟唔係好得,諗住叫個菜清清地,點知整體成碟都好油膩,豆角好似未熟透咁,個味仲係好青。👎🏽安排我地坐個暗位都算,加單又成日聽唔到,最後問佢攞返張單好似要攞佢條命咁,上黎睇佢其他食評發現大家話佢服務差,呢間只此一次!😾

鐵板蔥香牛肉($148)

農家炒土雞($98)

茄子炒豆角($68)