朋友之前嚟過食,唔係佢嘅話都未必留意到呢間餐廳。坐得相當之舒服,而且成個環境都好有氣氛,都幾適合情侶同埋朋友聚會。雖然每道菜都係啲常見嘅嘢,但係感受到餐廳好有心機製作,連個餐包都零舍香。冇諗過最後仲有雪糕送,超滿意。‣ Dinner Set $388· 南瓜湯南瓜湯係餐廳自己整,味道好溫潤又濃郁,飲得出唔係罐頭湯,飲落去喉嚨都覺得好舒服。· 自家製百里香蒜蓉牛油餐包雖然外表睇落同其他餐包冇乜分別,但係咬落去嘅時候會有一浸百里香蒜蓉嘅味道滲出嚟,香味唔會搶咗餐包嘅甜,作為一個超鍾意餐包嘅人覺得好好食。· 凱撒沙律沙律都係咁,啲菜都好新鮮。不過我幾鍾意佢嘅蛋,半流心嘅口感好正。· 美國德州秘製醬豬肋骨豬肋骨係好多餐廳都有,但係平時會覺得嗰條味好重手,食完又會好口渴,呢到嘅豬肋骨我覺得處理得好好。秘製醬香得嚟鹹甜比例啱啱好,而豬肋骨啲肉煮得相當稔,但又不失口感,我覺得係幾有驚喜。· 230 g 美國平鐵牛扒牛扒就一定冇得輸,外皮帶有微微嘅炭香味,而且煎得相當之靚,口感絕對冇得輸。雖然本身有搭配阿根廷青醬,但係其實個牛扒好食到你根本唔需要任何醬料,甚至唔想點醬汁。· 餐飲餐飲就嗌咗個凍茉莉花茶

‣ Dinner Set $388

· 南瓜湯

· 自家製百里香蒜蓉牛油餐包

· 凱撒沙律

· 美國德州秘製醬豬肋骨

· 230 g 美國平鐵牛扒

· 餐飲
餐飲就嗌咗個凍茉莉花茶同埋綠茶,清清地無糖可以幫手降低食肉之後嘅膩感,成餐飯食得相當之舒服。