2022-05-23 54 瀏覽
最近係灣仔見到有間好大間既漢堡店,咁當然要立馬去食,睇下有幾正先,希望佢可以上到我既漢堡排行榜-𝕊𝕥𝕖𝕒𝕜 𝕊𝕒𝕟𝕕𝕨𝕚𝕔𝕙 ℂ𝕠𝕞𝕓𝕠 𝕊𝕖𝕥 (ℕ𝕖𝕨 𝔽𝕝𝕒𝕧𝕠𝕣)$𝟙𝟛𝟝呢款巨型潛艇真係巨到塞唔到落口,當中嘅配料有牛肉同一啲小配菜,食落其實都幾香口,不過就有少少乾同埋比較熟,牛可能比較鍾意食生小小,小編建議可以加啲是拉差辣椒醬同芥末醬昇華一下!•𝕃𝕠𝕒𝕕𝕖𝕕 𝔽𝕣𝕚𝕖𝕤 (+$𝟙𝟝)呢一款嘅薯條比較上係咸小小,薯條林上肉醬同配上醃製青椒,超級惹味,食完真係飽到上心口-𝔹𝕠𝕓𝕓𝕪 𝕓𝕦𝕣𝕘𝕖𝕣 $𝟝𝟠 (+$𝟚𝟘 𝕊𝕖𝕥)佢哋嘅𝕓𝕦𝕣𝕘𝕖𝕣漢堡肉比較上無咁實心,比起其他店舖嘅漢堡肉較為鬆散,但肉汁相對比較多比較𝕁𝕦𝕚𝕔𝕪,好快就呑左落肚,因為好好食!呢間既漢堡排行榜可能要放係第𝟙𝟘位先•𝕤𝕜𝕚𝕟𝕟𝕪 𝔽𝕣𝕚𝕖𝕤 呢一間店舖嘅薯條比較幼身,但炸得超級脆,表示超級好食既幼身薯條,吾會太咸又十分之脆卜卜,喜歡食薯條既話呢間既薯條絕對係又簡單又好食

-𝔹𝕠𝕓𝕓𝕪 𝕓𝕦𝕣𝕘𝕖𝕣 $𝟝𝟠 (+$𝟚𝟘 𝕊𝕖𝕥)