2021-09-10 745 瀏覽
今日試frites belgium on tap既3 course express lunch,經openrice訂位。見咁熱有得坐indoor以為幾好,點知冷氣唔夠,食食下都係覺得熱Menu係scanQR code睇,今日既menu有呢啲item頭盤要咗pumpkin soup, 湯個味道幾好,入面有啲bacon幫佢加咗啲味道Main course試咗chicken parma ,比想像中有驚喜,沙律夠調味,雞肉芝士同個sauce 都好夾。反而作為一間比利時菜,我對佢個薯條有啲失望,十分普通。最後一個course可以揀blueberry cake或者要杯咖啡/茶,諗住想試埋甜品就要咗cake,但其實已經好飽,同埋個蛋糕比較甜,所以感覺有啲膩,下次都係飲返杯咖啡算總結黎講都係滿意,個chicken parma係會令我想再返去食既

2021-09-10